Om os

Gulve og gardiner til hele landet

Om os

Gennem mere end 50 år har, ERHVERVSGULVE HORSENS leveret kvalitetsløsninger indenfor gulve og gardiner til erhvervslivet

I alle år har vores ”kunder” været det vigtigste, som uden tvivl er branchens bedste.

For løbende at kunne imødekomme vores kunders ønsker, er nøgleordene for vores forretning i dag; ”kvalitet og godt håndværk”, ”fleksibilitet” og ”troværdighed”. At vi i dag er en´ af Trekantsområdets ældste og største gulv- og gardinleverandører, tager vi ikke for givet. Det er et resultat af vores tilbagevendende og loyale kundekreds. Vi glæder os til vores fortsat gode samarbejde og til at byde nye kunder velkommen.

VORES KOMPETENCER DÆKKER HELE GULVET
Vi har gennem årene udviklet vores kompetencer indenfor både gulve og gardiner og udfører i dag alle former for opgaver indenfor fagområderne. Vi henvender os til alle kundetyper fra mindre kontorer og butikker, til større projekter indenfor både det private og det offentlige. (Læs mere om vores kompetencer under “Det gode håndværk“)
For os er den ”rigtige løsning” altafgørende. Valg af produkt ifht. forventninger og krav, korrekt og professionelt udført entreprise, afleveret til tiden. Hos os må man gerne have høje forventninger – vi kalder det ”Professionelle Erhvervsgulve”.

TRYGHED OG SIKKERHED
Vores medlemsskab af Gulvbranchen gør at vi er omfattet af Byggeriets Ankenævn med tilhørende garantiordning og sikrer foruden, at vi har den fornødne uddannelse og certificering, for sikring af den høje kvalitet. Jvf. bestemmelserne i AB92/ABT93 tilbyder vi en gratis forsikringsordning til vores kunder/projekter.

LANDSDÆKKENDE SERVICE
Vi bor centralt i Jylland med base i Horsens, men opererer i hele Danmark med både erhvervsgulve- og gardiner. Vores reference database omfatter bl.a. Jyske Banks hovedsæde i Silkeborg, TDC Hovedkvarter samt butikker over hele landet som blot er et udpluk af vores referencedatabase.

KVALITET OG MILJØ
Vi vil give vores kunder kvalitet, som en naturlig del af de totalløsninger vi leverer, herunder både produktet og håndværket. Vores arbejdsgange er beskrevet i et internt kvalitetssystem, og de fleste gulventrepriser kvalitetssikres efter Gulvbranchens kvalitetssikringssystem, der garantere vores kunder kvalitet i alle projektets faser. Ved enhver opgave gennemgår vi produkter, arbejdsprocesser og affaldshåndtering for at sikre, at der tages størst muligt hensyn til miljøet.

VIA DIALOGEN NÅS DE KREATIVE OG LØNSOMME RESULTATER
Deres projekt starter som en ide – i samarbejde med os bliver det til virkelighed. Fortæl os om deres tanker ideer, eventuelle indretningsønsker og forventninger til slidtage og levetid. Vi sørger for at guide mod den for Dem rigtige løsning, og efter vi evt. har besigtiget, opmålt og evt. gennemført fugtmålinger af opgaven, vender vi tilbage med et konkret forslag på materialer, farver, prøver samt økonomi og en gennemarbejdet tidsplan.

GRUNDIG PLANLÆGNING GIVER DET BEDSTE RESULTAT
Vi arbejder projektorienteret med enhver opgave, således at alle faser af opgaven nøje planlægges inden opstart. Dermed sikrer vi, at de færdige gulve fuldt ud svarer til jeres forventninger, og at arbejdet udføres professionelt inden for de givne tidsrammer og under størst mulig hensyntagen til brugere og/eller øvrige håndværkere.

Har du brug for hjælp?

Tag fat i din lokale fagmand

Et stort produktudvalg er ikke nok til at komme i mål med store projekter. Du har brug for en lokal fagmand med stor ekspertise for at få den rigtige løsning til dit projekt.